Gabriela Šlajsová zůstává v sešívaném | SK Slavia Praha
Více

Gabriela Šlajsová zůstává v sešívaném

Gabriela Šlajsová, čtyřiadvacetiletá obránkyně Slavie a česká reprezentantka, zůstává ve Slavii, kde prodloužila smlouvu o další rok. V sešivaném dresu oslavila svůj třetí double.

Gabriela Šlajsová zůstává ve Slavii. Sympatická obránkyně, které po letošní sezóně končila smlouva, podepsala nový kontrakt na další rok. Hráčka základní sestavy nastoupila v minulé sezóně do devatenácti zápasů a vstřelila dvě branky. V každé sezóně, kdy oblékla sešívaný dres, oslavila s týmem double a patří mezi nejvytíženější hráčky. Zkušená reprezentační obránkyně působí ve Slavii od června 2020, kdy přišla z Viktorie Plzeň.

„Na přípravu pod novým trenérem se moc těším, ze všech stran jsem slyšela jenom kladné recenze, tak jsem na to zvědavá a nemůžu se dočkat,“ říká zkušená obránkyně Slavie.

„Gabriela byla v uplynulých sezonách jedním ze stabilních článků sestavy, jsme tak velmi rádi, že svou nejbližší budoucnost spojila s červenobílým dresem,“ úvádí k nové smlouvě manažerka týmu Jaroslava Rinnerová.




Aktuálně

Michaela Ferencová posilou žen Slavie

7. 7. 2024
Tým Slavie posiluje na novou sezonu, čtvrtou letní posilou se stává devatenáctiletá ofenzivní fotbalistka, Michaela Ferencová. Smlouvu podepsala na tři roky.

Jana Žufánková přestupuje do Slavie

7. 7. 2024
Tým mistryň vítá ve svém kádru třetí letní posilu, kterou se stává jednadvacetiletá útočnice Jana Žufánková, která přichází ze Slovácka. Červenobílý dres bude oblékat do léta 2027.

Jindřich Trpišovský nejen o utkání s Rapidem Vídeň

6. 7. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil po vítězném utkání nad Rapidem Vídeň s novináři na různá témata. Soustředění, posily nebo brankářský post, to vše se probíralo a my vám přinášíme přehled toho nejdůležitějšího.

Další články