Česká spořitelna a Visa partnery Slavie pro bezhotovostní platby | SK Slavia Praha
Více

Česká spořitelna a Visa partnery Slavie pro bezhotovostní platby

SK Slavia Praha uzavřela nové technologické partnerství s Českou spořitelnou a společností Visa.

Díky tomuto partnerství budou mít fanoušci Slavie možnost vytvořit si v mobilním a internetovém bankovnictví George unikátní virtuální platební kartu Visa s klubovými motivy.

V první fázi budou dostupné tři designy:

1. Eden jako na dlani

2. Legenda Pepi Bican

3. Zlatá hvězda Slavia

Tyto karty budou k dispozici pouze ve virtuální podobě. Vytvořit si je můžete přímo v aplikaci George.

Další velkou výhodu, kterou fanoušci s virtuální kartou s motivy Slavie získají, představíme týden před začátkem sezony.

Jak došlo k uzavření partnerství?

Fotbalový klub SK Slavia Praha oslovil Českou spořitelnu na základě jejích zkušeností s úspěšným bezhotovostním řešením, které poskytuje během hudebního festivalu Colours of Ostrava. Česká Spořitelna se tak společně s Visa nově stává partnerem pro bezhotovostní platby ve Fortuna Areně.

Díky tomuto partnerství bude Visa vidět na domácích i venkovních dresech SK Slavia Praha. Spolu s Českou spořitelnou se loga Visa budou objevovat na LED panelech a dalších brandových materiálech SK Slavia Praha.

„Jsme velmi rádi, že máme takové partnery, jako je Česká spořitelna a Visa. Dvě velké, tradiční a silné značky nyní podporují náš klub, což nám umožňuje přinést fanouškům na stadionu i mimo něj další hodnoty. Díky speciální akci, o které budeme brzy informovat, budou moci naši fanoušci čerpat z tohoto technologického partnerství ještě více výhod,“ uvedl obchodní ředitel Slavie Václav Kudrna.

„Ve společnosti Visa si velmi vážíme každé příležitosti podpořit sport, který vnímáme jako víc než pouze hru. Má jedinečnou schopnost lidi inspirovat, motivovat a spojovat. Naše partnerství s fotbalovým týmem SK Slavia Praha je odrazem našeho závazku přinášet technologické inovace, podporovat rovnost, přístup a inkluzi, které jsou základními hodnotami naší společnosti a těšíme se na společné úspěchy na hřišti i mimo něj,“ řekl Petr Polák, country manažer Visa pro Českou republiku.

Aktuálně

Jana Žufánková přestupuje do Slavie

7. 7. 2024
Tým mistryň vítá ve svém kádru třetí letní posilu, kterou se stává jednadvacetiletá útočnice Jana Žufánková, která přichází ze Slovácka. Červenobílý dres bude oblékat do léta 2027.

První nula ve Slavii mě moc těší

6. 7. 2024
Antonín Kinský vychytal nulu v přípravném utkání s Rapidem Vídeň. I přestože slávisté hráli od 60. minuty bez vyloučeného Malicka Dioufa, dokázala se obrana semknout a společně s Antonínem Kinským udržela čisté konto.

Musím pochválit kluky, jak to v horkém počasí zvládli

6. 7. 2024
Třetí přípravný zápas před soutěžním ročníkem 2024/25 zvládli slávisté vítězně, když porazili Rapid Vídeň 3:0. Milana Kerbra potěšila podpora slávistických fanoušků: „Nikdy jsem nezažil, aby za týmem jezdilo v přípravě tolik fanoušků," usmíval se asistent trenéra po výhře nad Rapidem.

Další články