Karolína Křivská zůstává ve Slavii | SK Slavia Praha
Více

Karolína Křivská zůstává ve Slavii

Karolína Křivská pokračuje v Edenu. Sedmadvacetiletá střelkyně, která oslavila svůj první sešívaný double, podepsala novou dvouletou smlouvu a může se těšit další dva roky úspěchů v červenobílém dresu.

Zkušená útočnice přišla do Slavie v létě minulého roku po hostování v Liberci a okamžitě prokázala své kvality. V devatenácti ligových zápasech vstřelila pět branek a v Lize mistryň se prosadila jednou, když před domácím publikem v Edenu skórovala proti rumunské Kluži. Díky svým výkonům během sezony si vybojovala nominaci do reprezentačního výběru žen.

“Máme radost, že Karolína spojí svoji budoucnost ve Slavii Praha. S nabídkou na dlouhodobý kontrakt jsme neváhali ani minutu,” říká člen představenstva Daniel Konrád.

“Jsem ráda, že do mě Slavia vkládá důvěru na další dva roky. Jsem šťastná, že tu můžu být a že mohu pokračovat v tomto týmu, protože jsem si to moc přála už od svého příchodu,” komentuje podpis nové smlouvy Karolína Křivská.

Aktuálně

Jana Žufánková přestupuje do Slavie

7. 7. 2024
Tým mistryň vítá ve svém kádru třetí letní posilu, kterou se stává jednadvacetiletá útočnice Jana Žufánková, která přichází ze Slovácka. Červenobílý dres bude oblékat do léta 2027.

První nula ve Slavii mě moc těší

6. 7. 2024
Antonín Kinský vychytal nulu v přípravném utkání s Rapidem Vídeň. I přestože slávisté hráli od 60. minuty bez vyloučeného Malicka Dioufa, dokázala se obrana semknout a společně s Antonínem Kinským udržela čisté konto.

Musím pochválit kluky, jak to v horkém počasí zvládli

6. 7. 2024
Třetí přípravný zápas před soutěžním ročníkem 2024/25 zvládli slávisté vítězně, když porazili Rapid Vídeň 3:0. Milana Kerbra potěšila podpora slávistických fanoušků: „Nikdy jsem nezažil, aby za týmem jezdilo v přípravě tolik fanoušků," usmíval se asistent trenéra po výhře nad Rapidem.

Další články