Kdo míří na herní kemp a nové info k zápasům | SK Slavia Praha
Více

Kdo míří na herní kemp a nové info k zápasům

Slávisti v pondělí cestují na herní kemp do rakouského Kollerschlagu. V jaké podobě tým odjíždí? V článku naleznete i aktualizované informace k přípravným duelům v Rakousku.

V resortu Loxone Campus slávisti prožili i kondiční soustředění, dva dny po remíze v prvním přípravném duelu proti Pardubicím v Roudnici nad Labem se opět vrací na místo činu.

Na herním kempu se oproti první „návštěvě“ představí Oscar, Aiham Ousou a Jan Trédl, nejlepší střelec B-týmu v uplynulé sezoně a jeden ze strůjců postupu zpět do druhé nejvyšší soutěže.

Reprezentanti, kteří se zúčastnili evropského šampionátu v Německu, čerpají volno, k týmu se budou připojovat postupně.

Herní soustředění v Kollerschlagu proběhne od pondělí 1. do soboty 13. července. Slávisty čekají čtyři přípravné zápasy, upozorňujeme, že v nich došlo ke změnám v termínu výkopu, místě zápasu a v případě třetího utkání i ke změně soupeře.

Sešívaní na kempu jako prvního soupeře vyzvou polského vicemistra Śląsk Wrocław, duel proběhne ve středu 3. července v Aigenu im Mühlkreis (An der Mühl 12, 4160) od 15:00.

S Rapidem Vídeň, čtvrtým týmem rakouské Bundesligy, se bude hrát v sobotu 6. července v Bad Leonfeldenu (Badweg 7, 4190) od 17:00.

V úterý 9. července proběhne střetnutí s FK Železiarne Podbrezová, šestým celkem uplynulého ročníku nejvyšší slovenské soutěže, utkání proběhne v Oeppingu (Sportpark 4, 4151) od 17:00.

Generálku na ligový ročník 2024/25 sehrají slávisti v sobotu 13. července v Rohrbachu (Hopfengasse 17, 4150) proti Žilině od 16:00.

Všechny přípravné duely odvysílá zdarma Slavia TV. Pokud se chystáte na přípravné zápasy vyrazit přímo do Rakouska, na všechny čtyři utkání platí následující ceník vstupného. Dospělí starší 18 let zaplatí za vstupenku 13 EUR, mládež od 15 do 17 let, studenti a penzisté zaplatí 10 EUR. Pro děti od 6 do 14 let stojí vstupenka 7 EUR, do šesti let mají děti vstup zdarma. Lístky lze koupit pouze na místě.

Aktuálně

O náročnosti přípravy, nové posile i spokojenosti s utkáním

3. 7. 2024
Asistent Zdeněk Houštecký zhodnotil druhý přípravný duel s polským vicemistrem Śląskem Wrocław, který skončil vítězstvím sešívaných 2:0. Hovořil o kvalitě soupeře, náročnosti přípravy i nové posile.

Byli jsme lepší. Stále se učím, ale je to na dobré cestě

3. 7. 2024
Svou premiéru v sešívaném dresu odehrál proti Śląsk Wrocław (2:0) Štěpán Chaloupek. Po duelu zamířil jednadvacetiletý stoper na rozhovor, aby zhodnotil nejen svůj výkon a úroveň utkání.

Skalp polského vicemistra, trefili se Diouf a Botos

3. 7. 2024
Slávisti ve druhém přípravném duelu přehráli v Aigenu polského vicemistra Śląsk Wrocław 2:0. Úvodní gól trefil Malick Diouf, ve druhém poločasu se premiérově prosadila i nová posila Giannis-Fivos Botos.

Další články