Radegast nově ve Fortuna Areně | SK Slavia Praha
Více

Radegast nově ve Fortuna Areně

Od 1. července 2024 se Pivovar Radegast, který je součástí Plzeňského Prazdroje, stává novým obchodním partnerem SK Slavia Praha.

Fanoušci Slavie budou mít možnost vychutnat si ve Fortuna Areně jednu z nejoblíbenějších pivních značek na českém trhu.

Jednou z revolučních novinek partnerství je zavedení tankového piva v koridoru Tribuny Sever. Nainstalovány zde budou čtyři tanky, které ponesou jména legendárních postav klubové historie. Tento krok přinese fanouškům čerstvé pivo Radegast Rázná 10 přímo z tanku!

Ve fanzoně se příznivci Slavie mohou těšit na Pilsner Urquell, který bude dostupný také ve VIP prostorech Fortuna Areny. První ochutnávka tankového Radegastu bude pro fanoušky připravena týden před začátkem sezony na slavnostním zahájení nového ročníku, přesný termín bude upřesněn.

„Máme velkou radost, že můžeme spolupracovat s tak prestižním klubem, jakým je SK Slavia Praha. Věříme, že naše pivo přinese dospělým fanouškům ještě lepší zážitek z domácích zápasů,“ říká Ladislav Kolář, sponzoringový manažer značky Radegast.

„Obchodní spolupráce s Pivovarem Radegast je pro nás velkou příležitostí. Těšíme se, že fanouškům nabídneme nejen skvělý fotbal, ale i vynikající pivo,“ dodává Václav Kudrna, obchodní ředitel SK Slavia Praha.

Závěrečné slovo patří pivovaru Lobkowicz, který byl pivním partnerem Slavie posledních osm let. DĚKUJEME za krásnou a dlouhodobou spolupráci, vážíme si jí!

Aktuálně

O výhře, náročnosti přípravy i nové řecké posile

3. 7. 2024
Asistent Zdeněk Houštecký zhodnotil druhý přípravný duel s polským vicemistrem Śląskem Wrocław, který skončil vítězstvím sešívaných 2:0. Hovořil o kvalitě soupeře, náročnosti přípravy i nové posile.

Byli jsme lepší. Stále se učím, ale je to na dobré cestě

3. 7. 2024
Svou premiéru v sešívaném dresu odehrál proti Śląsk Wrocław (2:0) Štěpán Chaloupek. Po duelu zamířil jednadvacetiletý stoper na rozhovor, aby zhodnotil nejen svůj výkon a úroveň utkání.

Krok v kariéře i životě. Chci vyhrávat

3. 7. 2024
Tomáš Chorý promluvil v prvním rozhovoru o svých ambicích v sešívaném, prozradil, co od něj můžou fanoušci čekat, jakou roli v jeho přestupu sehráli červenobílí reprezentanti a jak důležitá pro něj je rodina.

Další články