Ženy zahájily přípravu na novou sezonu | SK Slavia Praha
Více

Ženy zahájily přípravu na novou sezonu

Fotbalistky Slavie zahájily přípravu na novou sezonu pod vedením nového trenéra Jiřího Vágnera. V rámci přípravy čeká úřadující mistryně pětidenní soustředění v Peci pod Sněžkou a pět přípravných utkání.

Úřadující mistryně ze Slavie zahájily přípravu na novou sezonu tréninkem v areálu Horních Měcholup. Ve středu odjíždějí na každoroční pětidenní soustředění do Pece pod Sněžkou, kde absolvují osm náročných tréninkových jednotek. Po návratu se slávistky naplno zapojí do přípravy v domácím prostředí.

Začátkem července je čeká také sraz reprezentačního A-týmu žen Česka, které se připravují na kvalifikační zápasy o ME proti Španělsku a Dánsku, a Slovenska, které vyzve Skotsko a Izrael. Rovněž se uskuteční sraz reprezentačního týmu WU23 pod vedením trenérky Blanky Pěničkové, která se se svým týmem chystá na přátelské utkání do Finska.

Kromě reprezentačních povinností sehrají slávistky pět atraktivních přátelských zápasů. Tři z nich se odehrají na domácím hřišti v Horních Měcholupech, zatímco dva venkovní proti Bayernu Mnichov a Wolfsburgu na hřišti soupeře. Nejvyšší ženská soutěž odstartuje o víkendu 17. a 18. srpna, kdy na domácím hřišti přivítáme Viktorii Plzeň.

O změnách v kádru žen vás budeme informovat v průběhu příštího týdne na našich sociálních sítích.

Aktuálně

O navrátilcích, únavě i běžecké přípravě

29. 6. 2024
Asistent Milan Kerbr zhodnotil přípravný zápas s Pardubicemi, který skončil remízou 1:1. Hovořil o spokojenosti s přípravou, návratu hráčů z hostování, náročných teplotních podmínkách a plánech na herní soustředění.

Těžké podmínky a úžasná kulisa. Moc jsem si to užil

29. 6. 2024
Po prvním přípravném utkání, které skončilo remízou 1:1 s Pardubicemi, okomentoval Filip Prebsl průběh zápasu, kondiční soustředění i skvělou diváckou atmosféru.

Na úvod herní přípravy remíza s Pardubicemi

29. 6. 2024
Slávisti v prvním přípravném duelu na novou sezonu v Roudnici nad Labem remizovali s Pardubicemi 1:1. Na vedoucí branku Východočechů odpověděl pár sekund před závěrečným hvizdem Václav Jurečka.

Další články