První fáze prodeje permanentek ukončena | SK Slavia Praha
Více

První fáze prodeje permanentek ukončena

V neděli 23. června byl ukončen prodej permanentních vstupenek na sezonu 2024/25 pro jejich stávající držitele. Možnost získat permici ale stále existuje.

V první vlně bylo prodáno 10 341 permanentních vstupenek. První červencový den se spustí první vlna prodeje pro fanoušky čekající na waiting listu. Prvních 500 z nich má garantovaný nákup až 2 kusů permanentních vstupenek na další sezonu. Více informací nejen o waiting listu naleznete ZDE.

Permanentní vstupenky se budou prodávat až do vyčerpání kapacity 11 500.

Aktuálně

O navrátilcích, únavě i běžecké přípravě

29. 6. 2024
Asistent Milan Kerbr zhodnotil přípravný zápas s Pardubicemi, který skončil remízou 1:1. Hovořil o spokojenosti s přípravou, návratu hráčů z hostování, náročných teplotních podmínkách a plánech na herní soustředění.

Těžké podmínky a úžasná kulisa. Moc jsem si to užil

29. 6. 2024
Po prvním přípravném utkání, které skončilo remízou 1:1 s Pardubicemi, okomentoval Filip Prebsl průběh zápasu, kondiční soustředění i skvělou diváckou atmosféru.

Na úvod herní přípravy remíza s Pardubicemi

29. 6. 2024
Slávisti v prvním přípravném duelu na novou sezonu v Roudnici nad Labem remizovali s Pardubicemi 1:1. Na vedoucí branku Východočechů odpověděl pár sekund před závěrečným hvizdem Václav Jurečka.

Další články