Zlato, stříbro i bronz. Slavia získala tři České ceny za PR | SK Slavia Praha
Více

Zlato, stříbro i bronz. Slavia získala tři České ceny za PR

Devatenáctý ročník prestižní oborové soutěže LEMUR – Česká cena za PR přinesl velký úspěch i pro naše klubové barvy. Za komunikační projekt „Nejlepší vlastňák aneb přátelák, který obletěl svět“ získala Slavia bronz, stříbro a také zlato v jedné z hlavních kategorií.

24 soutěžních kategorií, 325 přihlášených projektů a z nich i 3 finálové nominace pro Slavii. Všechny za skvěle zvládnutou komunikaci kolem přátelského utkání se Zlatými Moravci. Odborná porota ocenila zejména to, jak Slavia díky silným hodnotám a podpoře fanoušků dokázala během několika minut přeměnit potenciální reputační hrozbu ve strhující příběh, který ovládl česká, slovenská i světová média a sociální sítě. Tento příběh nakonec podnítil další vlnu skutečné finanční pomoci válkou zasažené Ukrajině.

Bronz v kategorii Zábava, kultura a sport. Stříbro v kategorií Firemní a krizová komunikace. Zlato v kategorii Společenská odpovědnost, filantropie, udržitelnost. Díky vítězství v jedné z hlavních kategorií dostává slávistický projekt také nominaci na celoevropské ceny za PR SABRE Awards.

Děkujeme i vám, fanouškům, toto ocenění je totiž pro všechny, kteří sdílí naše hodnoty.

Na úspěch v rámci LEMUR – Česká cena za PR, které vyhlašuje Česká asociace Public Relations (APRA) může Slavia navázat i v další prestižní soutěži komunikačních projektů Zlatý Středník, který pořádá PR Klub. Jeho finálové nominace byly zveřejněny v úterý a sešívaní proměnili hned čtyři. Zařadili se tak mezi nejúspěšnější zadavatele z řad firem po bok DPD, Kauflandu a Plzeňského Prazdroje. Na tzv. finálový shortlist se dostaly projekty: Nejlepší vlastňák (dvě nominace), Totální podcast a Za hranice hřiště. Vyhlášení této soutěže proběhne 12. září 2024.

Aktuálně

O navrátilcích, únavě i běžecké přípravě

29. 6. 2024
Asistent Milan Kerbr zhodnotil přípravný zápas s Pardubicemi, který skončil remízou 1:1. Hovořil o spokojenosti s přípravou, návratu hráčů z hostování, náročných teplotních podmínkách a plánech na herní soustředění.

Těžké podmínky a úžasná kulisa. Moc jsem si to užil

29. 6. 2024
Po prvním přípravném utkání, které skončilo remízou 1:1 s Pardubicemi, okomentoval Filip Prebsl průběh zápasu, kondiční soustředění i skvělou diváckou atmosféru.

Na úvod herní přípravy remíza s Pardubicemi

29. 6. 2024
Slávisti v prvním přípravném duelu na novou sezonu v Roudnici nad Labem remizovali s Pardubicemi 1:1. Na vedoucí branku Východočechů odpověděl pár sekund před závěrečným hvizdem Václav Jurečka.

Další články