Slavia a Teplice společně podpořily ženy v azylových domech | SK Slavia Praha
Více

Slavia a Teplice společně podpořily ženy v azylových domech

Společný zápas, společná pomoc. Slavia a Teplice pokračují v nastolené tradici a u příležitosti utkání 24. kola se rozhodly podpořit ženy ve čtyřech azylových domech v Praze i v Teplicích, a to částkou 70 000 českých korun. Darované finance budou využity na nákup potřebného vybavení do domácností nebo nákupu hygienických a dalších potřeb.

Teplicko i Praha. Čtyři azylové domy, čtyři příběhy pomoci. Azylový dům pro matky s dětmi Agapé, azylový dům Naděje, Diakonie – azylový dům pro matky s dětmi a azylový dům Rosa. Každý s jiným přáním, na co darované prostředky využije. Nové bezpečnostní dveře, pračka pro všechny rodiny v domě nebo pleny, léky, domácí potřeby a další každodenní nutnosti.


Finanční šek na darovanou částku předali dnes zástupci Slavie i Teplic azylovým domům a v nejbližších týdnech dojde také k jejich návštěvě a doručení všeho, co si ženy přály. Stejně jako byl v rámci měsíce října vybrán Domov pro seniory v Bystřanech na Teplicku, tak i v březnu je pomoc tematicky zaměřena. První jarní měsíc totiž na Slavii patří celý ženám.

Polohovací lůžka už pomáhají zdraví seniorů

Za krátkou dobu své úzké spolupráce v oblasti CSR podpořily kluby již dva konkrétní projekty. Pětiletého Petříka s nemocí motýlích křídel a klienty Domova seniorů v Bystřanech u Teplic. Právě finanční pomoc z loňského října směrem k nejstarším se nedávno proměnila v realitu. Dvě zbrusu nová polohovací lůžka už jsou v provozu a šetří zdraví klientům a práci personálu.

Do každé pomoci se aktivně zapojují také Nadační fond Slavie a Nadační fond FK Teplice.


Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články