MATCHDAY Jablonec. Nejlepší pocit na světě | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Jablonec. Nejlepší pocit na světě

Vraťme se společně v čase. Do neděle, na první jarní kolo, na dechberoucí šturm proti Jablonci. MATCHDAY byl v Edenu samozřejmě přítomný.

Nedělní výhra 4:3 posunula Jindřicha Trpišovského na pozici nejúspěšnějšího trenéra v novodobé historii české nejvyšší soutěže v počtu vítězství získaných na lavičce jednoho klubu. Trpišovský výhrou číslo 149 překonal Pavla Vrbu. Těšte se na exkluzivní povídání, které jsme se šéfem sešívané střídačky a jeho asistentem Zdeňkem Houšteckým natočili pár hodin po závěrečném hvizdu v opuštěné kabině.

Velkolepou přestřelku rozebere dvougólový Conrad Wallem, uslyšíte i Oscara, který výhrou stylově oslavil milník 150 soutěžních střetnutí v sešívaném dresu. Uvidíte i Václava Jurečku, autora klíčového direktu ze sedmé minuty nastavení, svůj 150. ligový duel si zpestřil hned dvěma zásahy a dotáhl se na čelo tabulky střelců.

Před úvodním hvizdem proběhly dva slavnostní ceremoniály. Jiřímu Nedvídkovi se gratulovalo k 93. narozeninám, které v týdnu oslavil. Nejstarší žijící ligový hráč Slavie odehrál v sešívaném dresu 217 zápasů. Aplaus sklidil i nový asistent reprezentačního trenéra Jaroslav Köstl, s kolegy dovedl Slavii ke třem ligovým titulům, čtyřem vítězstvím v českém poháru a třem účastem v evropských čtvrtfinále. Nedvídek i Köstl také zamířili před kamery MATCHDAY.

Ať se první ligový MATCHDAY roku 2024 líbí, slávisti!

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články