MATCHDAY Moravce. Generálka s přesahem | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Moravce. Generálka s přesahem

Poslední přípravný duel? Výhra, čtyři góly v síti Zlatých Moravců. Přes milion korun vybraných na koupi a výbavu terénních sanitek, které poputují na Ukrajinu. Vydařená akce! MATCHDAY na ní nemohl chybět.

Díky všem, kteří byli součástí 6 214hlavého publika přímo na stadionu, i těm, co pomohli a přispěli na dálku.

Na co se v novém dílu MATCHDAY můžete těšit?

Zavítáte do fanzony, kde jsme zpovídali fanouška ViONU, který vážil 450 kilometrů dlouhou cestu, i na netradiční rozcvičku, která probíhala mimo hlavní hřiště.

Prožijete emotivní úvod utkání, na které jeho přímí aktéři vynesli žluté trikoty s nápisem „We Stand With Ukraine“. Uvidíte branky i následné gólové radosti Lukáše Provoda, Mojmíra Chytila, Václava Jurečky a Ivana Schranze.

Těšit se můžete na ohlasy Davidy Zimy, který se po 2,5 letech znovu představil v Edenu, a Mojmíra Chytila, autora gólu a povedené asistence.

Před mikrofon zamířili i hosté ze Slovenska, trenér Michal Hipp a obránce Matúš Čonka, oba část kariéry navlékali červenobílý dres.

Ať se vám nový MATCHDAY líbí, slávisti. Těšíme se na vás v neděli proti Jablonci. Budeme vás potřebovat! Lístky můžete zakoupit ZDE.

Aktuálně

B-tým: Dvougólová remíza s Pískem

12. 5. 2024
Slávisté ve 26. kole ČFL skupiny A remizovali s Pískem 2:2. Premiérový gól v sešívaném zaznamenal Lukáš Vorlický. Prosadil se také Dominik Pech.

Lístky na FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány

12. 5. 2024
Vstupenky na zbývající dva domácí zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány, do prodeje už půjdou pouze místa uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

11. 5. 2024
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

Další články