ZŠ Eden a Hvězdné vysvědčení aneb 1+1 na Jablonec | SK Slavia Praha
Více

ZŠ Eden a Hvězdné vysvědčení aneb 1+1 na Jablonec

30. ledna přivítala ZŠ Eden vzácnou návštěvu, pogratulovat žákům k pololetnímu vysvědčení a pozvat je na nedělní domácí utkání proti Jablonci dorazil trojlístek slávistů.

Matěj Jurásek, Tomáš Vlček a Christos Zafeiris zpestřili výuku 7.B, paní učitelku obdarovali květinou.

„Jsme takoví tři mušketýři,“ rozesmál se Tomáš Vlček, hlavní mluvčí skupiny.

Se svými parťáky pozval žáky na první jarní kolo proti Jablonci, podepsal hráčské kartičky a představil akci 1+1, „Odměnu za první poločas“. V čem spočívá? Pokud některý z žáků vyrazí v neděli Slavii podpořit s rodičem, zaplatí pouze za jednu vstupenku.

Následovalo společné vyplnění Hvězdného vysvědčení a "tisková konference", slávistům byly pokládány zvídavé otázky k jejich fotbalovým kariérám, osobním životům i k době, když ještě seděli ve školních lavicích.

„Pokud budete makat, všechno je možné. Stejně jako tady sedíte teď vy, seděl jsem takhle v lavici na základce i já. Pevně věřím, že se můžeme třeba jednou ve Slavii potkat, nebo se na vás budu jen chodit koukat z tribuny. Držím vám všem palce," uzavřel Vlček příjemnou besedu.

Pokud chcete dorazit na Jablonec i vy,stáhněte si Hvězdné vysvědčení, vyplňte jej. Odměna za první poločas je připravena i pro vás!


Aktuálně

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články