ONLINE: Od 18:45 UWCL proti Brannu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 UWCL proti Brannu

Fotbalistky Slavie se chystají na svůj poslední domácí zápas ve skupině Ligy mistryň, kdy jim v Lokotrans Areně bude od 18:45 čelit norský Brann. Jaká sestava nastoupí do zápasu?

Trenér Karel Piták se rozhodl pro stejnou sestavu, jakou nasadil minulý týden proti rakouskému St. Pöltenu. Branku Slavie bude střežit Olivie Lukášová, stoperská dvojice bude ve složení Lucie Bendová a kapitánka týmu Diana Bartovičová. Na krajích obrany bude Gabriela Šlajsová a Michelle Xiao. Střed pole bude ve složení Franny Černá, Molly MCLaughlin a Tereza Szewieczková. Na krajích sestavy bude Tereza Krejčiříková a Haleigh Stackpole. V útoku bude Karolína Křivská.

Zdravotní problémy nepustí do zápasu střelkyni z minulého zápasu Michaelu Khýrovou.

Sestava: Lukášová, Bartovičová, Bendová, Šlajsová, Xiao, MCLaughlin, Szewieczková, Krejčiříková, Stackpole, Křivská, Černá
Náhradnice: Fuchsová, Bryscejnová, Nekesa, Košíková, Keene, Kroupová, Šurnovská, Divišová, Morávková, Růžičková, Veselá, Necidová

Utkání můžete sledovat živě od 18:45 po registraci na stránkách www.dazn.com.

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články