MATCHDAY: Sirka, Laci a mydlenice s Dány | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY: Sirka, Laci a mydlenice s Dány

Vydejte se spolu s námi za kulisy prvního přípravného duelu proti Sönderjyske (4:0) a užijte si první portugalský MATCHDAY. Ať se líbí, slávisti!

Na co se můžete těšit?

Provedeme vás útrobami stadionku Estádio Municipal Bela Vista, znovu prožijete výjimečné okamžiky Janů Sirotníka s Lackem, kteří zapsali první minuty za áčko.

Jak se popasovali s nervozitou, silným větrem a nepříjemnými Seveřany? Dozvíte se.

Už v průběhu utkání jsme pro vás natočili ohlasy přímých aktérů, promluví Christos Zafeiris, Aleš Mandous, Michal Tomič, Muhamed Tijani či Conrad Wallem.

Na utkání společně s Alexanderem Bahem, který pak bedlivě sledoval souboj svých bývalých klubů, dorazil i David Jurásek. Těšte se na exkluzivní rozhovor.

Ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti. A nalaďte si i páteční přenos druhého přípravného duelu, zápas proti AIK Stockholm vysíláme opět bezplatně na platformě slaviatv.cz.


Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články