Ve čtvrtek Liga mistryň proti St. Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek Liga mistryň proti St. Pöltenu

První zápas nového roku 2024 je tady! Ve čtvrtek 18. ledna se naše fotbalistky postaví od 18:45 k odloženému zápasu proti rakouskému St. Pöltenu na stadionu Lokotrans Areny v Mladé Boleslavi. Utkání můžete sledovat živě.

Fotbalistkám Slavie se ve skupině výsledkově zatím příliš nedaří, na domácí půdě v Edenu utrpěly drtivou porážku s Lyonem 0:9, v Norsku podlehly Brannu těsným výsledkem 0:1 a v závěrečném duelu minulého roku dokázaly proti St. Pöltenu přes řadu velkých šancí uhrát pouze bezbrankovou remízu. Ve čtvrtek je čeká odložené domácí utkání, které bylo původně naplánováno na prosinec, ale kvůli tragickým událostem na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy bylo zrušeno. Rekonstrukce trávníku v Edenu neumožnila zápas odehrát, čtvrté utkání skupiny B se tak přesouvá do Lokotrans Areny v Mladé Boleslavi, což je prostředí, se kterým mají slávistky zkušenosti z minulé sezony, kde odehrály utkání proti stejnému soupeři. Vstup na utkání je pro všechny fanoušky zdarma, více informací najdete zde.

Slávistky čeká další těžký zápas a vy jim můžete držet palce u televizních obrazovek, ve středu od 18:45 na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články