Ve čtvrtek 18. 1. odložený zápas UWCL v Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek 18. 1. odložený zápas UWCL v Mladé Boleslavi

Fotbalistky Slavie čeká první utkání nového roku 2024. Z důvodu výměny trávníku na stadionu v Edenu se odložené utkání Ligy mistryň proti rakouskému St.Pöltenu odehraje v Mladé Boleslavi a to ve čtvrtek 18. ledna od 18:45 hodin. Vstup na utkání je zdarma.

Čtvrté utkání fotbalistek Slavie v základní skupiny Ligy mistryň muselo být v prosincovém termínu z důvodu tragických událostí na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze odloženo. Na stadionu v Edenu dochází aktuálně k výměně trávníku a jeho kvalitní přípravě na jarní část sezony, proto bylo odložené utkání přesunuto na stadion v Mladé Boleslavi, kde to slávistky velmi dobře znají z minulého ročníku, kde čelily ve skupině stejnému soupeři. S pouhým bodem ze tří skupinových zápasů se slávistky ocitly v situaci, kdy je každá vaše podpora v hodnotě zlata. Přijďte je povzbudit k získání prvních vítězných bodů a vstřelení branky v této sezoně Ligy mistryň.

Vstupenky na utkání

Vstupenky na utkání jsou pro všechny fanoušky zdarma. Na stadion Lokotrans Areny se dostanete vstupem č. 1 bez nutnosti se prokazovat vstupenkou či jiným dokladem. Můžete si vybrat libovolné volné místo v rámci sektorů H-K, které jsou pro tento zápas otevřeny.

Refundance vstupenek

Vstupenky zakoupené na původní termín 21. prosince budou refundovány v plném rozsahu. V případě nákupu online se automaticky částka připíše zpět na účet, ze kterého byla provedena platba. V případě nákupu na pokladnách nás prosím kontaktujte na email vstupenky@slavia.cz, kde se domluvíme na dalším postupu refundace.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za vzniklé komplikace.


Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články