MATCHDAY z Baníku. Béřa, čepice a Šťastný a veselý | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Baníku. Béřa, čepice a Šťastný a veselý

Série trvá! Slávisti na ostravské půdě od září 2018 v lize neprohráli (4-4-0), divokou nedělní přestřelku rozhodl Jan Bořil. MATCHDAY na posledním zápase roku 2023 nemohl chybět!

Jindřich Trpišovský se svými kolegy na Baník ligovou optikou vyzrál za tři body v deseti případech ze čtrnácti. Jak to v nedělním odpoledni na Městském stadionu v Ostravě-Vítkovicích, kam zavítalo 12 735 fanoušků, vypadalo?

Na úžasnou ránu ze "slabší" levé nohy Václava Jurečky domácí mezi 27. a 29. minutou bleskově zareagovali góly Buchty a Riga. Remízový stav po první půli stanovil po dlouhém Tomičově autu Mick van Buren. Poslední slovo měl symbolicky kapitán Jan Bořil, v nejvyšší soutěži se trefil po 1 121 dnech. Poslední dvacetiminutovku odehrál Baník bez vyloučeného Tanka.

V posledním letošním dílu MATCHDAY zříte dojmy střelců Van Burena s Bořilem, před kameru zavítal i Muhamed Tijani, který se vrátil na místa, odkud do Slavie zamířil.

Uvidíte poctivou porci záběrů z kabiny, kam jsme zavítali o přestávce i po konci duelu. Co říkal Jindřich Trpišovský svým svěřencům, jak je burcoval a co žádal? Jakou vánoční koledu si slávisté zapěli?

Dozvíte se.

Znovu prožijete fantastickou atmosféru, kterou orámovaly krásná chorea v podání obou fanouškovských táborů. Během děkovačky si nasadíte vánoční čepice a mnoho dalšího.

Slávisti, ať se nový MATCHDAY líbí. A DĚKUJEME moc za přízeň, podporu.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články