Lístky na zápas Slavie proti Lyonu jsou v prodeji! | SK Slavia Praha
Více

Lístky na zápas Slavie proti Lyonu jsou v prodeji!

Eden Arena bude hostit všechny tři zápasy základní skupiny Ligy mistryň a jako první přivítají slávistky v úterý 14. listopadu osminásobné šampionky Olympique Lyon! Lístky na utkání stojí 150 korun, majitelé permanentních vstupenek, ženy a děti mají vstup zdarma.

Úvodní zápas skupiny B Ligy mistryň proti Olympique Lyon se hraje v úterý 14. 11. od 21 hodin v Eden Areně. Přijďte si vychutnat první utkání v soutěži proti osminásobným vítězkám!

Vstupenka na utkání stojí 150 korun a je možné ji koupit v online prodeji na webu Ticketportalu a v aplikaci SLAVIA. Při jejich nákupu můžete přispět na Nadační fond Slavie.

Lístky koupíte i během otevírací doby na pokladnách u vstupu č. 4.

Vstup na zápas mají zdarma permanentkáři, ženy a děti do 14 let včetně bez nutnosti vyzvedávat lístek. Při průchodu turnikety bude kontrolován věk dítěte. Vstupenku je možné mít v telefonu anebo vytištěnou.

Pro fanoušky bude otevřena Tribuna Františka Veselého a vstup č. 2. V den utkání budou otevřeny pokladny u vstupu č. 2 i 4.

Permanentkáři

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro projití turniketů stačí přijít jen s permanentní vstupenkou. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 venku proti Liberci

11. 5. 2024
Fotbalistky Slavie, mistryně letošního roku a nové vítězky Poháru se představí na severu Čech proti Liberci ve čtvrtém kole nadstavbové části soutěže. Utkání začíná v sobotu od 14:00 v Hrádku nad Nisou.

Hráči na hostování: Dva body Fily i muž utkání Icha

10. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

B-tým v neděli vyzve na Xaverově Písek

10. 5. 2024
Slávistický B-tým v rámci 26. kola ČFL vyzve Písek. Utkání je na programu v neděli 12. května od 10:15 na Xaverově.

Další články