MATCHDAY z Říma. Jít a ukázat lepší tvář | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Říma. Jít a ukázat lepší tvář

Souboj stoprocentních týmů ve skupině G Evropské ligy vyšel lépe pro italského giganta, po brankách Boveho a Lukakua zvítězil AS Řím 2:0. MATCHDAY pro vás čtvrteční střetnutí tradičně zmapoval.

Co v novém dílu uvidíte?

Vezmeme vás exkluzivně na předzápasovou video poradu v hotelovém komplexu Villa Carpegna. Jak zněl taktický plán sešívaných? Jak se Jindřich Trpišovský se svými kolegy chystali na bránění Romelo Lukakua? Dozvíte se.

Zavěsili jsme se za fanoušky, kteří vyrazili slávisty do Říma podpořit. Do Věčného města jich dorazily na čtyři tisícovky. DĚKUJEME za neskutečnou podporu, kterou hráči svým věrným vyjádřili bezprostředně po příchodu na stadion. Ještě v oblecích jim vyrazili k sektoru zatleskat.

Znovu zříte atmosféru Stadio Olimpico, na tribuny se vměstnalo 64 934 diváků. Zažijete poločasovou přestávku, kde se sešívaní snažili vstřebat mrzutý úvod a dvě inkasování v první a sedmnácté minutě.

O své dojmy se podělí Tomáš Vlček, který odehrál svůj první evropský zápas v základní skupině v životě, vezmeme vás do útrob stadionu, kde Jindřich Trpišovský hovořil s José Mourinhem.

A mnoho, mnoho dalšího.

Slávisti, děkujeme ještě jednou. Těšíme se na vás v neděli v Ďolíčku proti Bohemians.

Aktuálně

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

MATCHDAY Plzeň. Osky, usměj se!

17. 5. 2024
První výhra nad Viktorií Plzeň v tomto ligovém ročníku FORTUNA:LIGY byla bez bariér. Oscar Dorley svou dělovkou zpoza vápna překvapil spoluhráče, fanoušky i sám sebe. Kamery MATCHDAY byly u toho.

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

Další články