Za gól jsem rád, bod je ztráta. Obrovská škoda | SK Slavia Praha
Více

Za gól jsem rád, bod je ztráta. Obrovská škoda

Gól, radost a euforie, kterou však uťala nešťastná situace v závěru remízového 308. derby. O průběhu zápasu i klíčových momentech hovořil s novináři střelec jediné branky sešívaných Václav Jurečka.

Derby provázelo hodně emocí…
„Bylo jich příliš, k podobným duelům ale svým způsobem patří. Mrzí mě, že to uškodilo divákům, kteří se těšili na pořádný fotbal. Rozhodčí nenastavil ideální metr, hra byla hodně přerušovaná, nemohli jsme se dostat do tempa.“

Potřetí jste se postavil k penaltě, stává se z vás specialista?
„Specialista asi ne. Jednu jsem nedal, následné ano. Škoda, že nám to nepomohlo k plnému bodovému zisku. Věřím si na ně, snad mi věří i tým. Za gól jsem rád."

Byl jste určený jako první exekutor?
„Z těch, kteří byli na hřišti, byli určení tři hráči. Já, Muhamed Tijani a Ivan Schranz. Tijimu jsem před penaltou říkal, že faulovaný hráč by neměl kopat, takže jsem si ji vzal. Velmi mě mrzí, že nebyla vítězná.“

Derby pro vás mělo podobně hořký závěr jako při poslední konfrontaci na Letné.
„Ano, bod je ztráta. Škoda, že jsme neudrželi vedení, ruka byla ale bohužel jasná. I když jsme pak dali gól, měl jsem pochybnosti, že ji bude video rozhodčí přezkoumávat. Igohovi ale vůbec nic nevyčítáme, hrál skvěle, každý zápas se o něj můžeme opřít. Stále jsme se ale nedokázali poučit z minulé sezony, brzdí nás stejné chyby.“

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články