Informace pro fanoušky na derby žen | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na derby žen

Fotbalistky Slavie čeká v předehrávaném 5.kole 1.ligy žen první derby nového ročníku. Utkání se odehraje v sobotu 9.září od 15:00 na hlavním stadionu soupeře v epet Areně. Derby žen odvysílá živě O2 TV Sport. Informace o vstupenkách naleznete v článku.

Slávistky vedou aktuálně ligovou tabulku rozdílem lepšího skóre nad Spartou. Začátek ligy vyšel slávistkám skvěle, na domácím hřišti v Horních Měcholupech porazily Ostravu 12:0, Plzeň 7:0 a ze hřiště Slovácka přivezly vítězství 4:1, po třech utkáních jsou tedy stoprocentní a ve velmi dobré střelecké formě, kdy nastřílely soupeřkám 23 branek. Nejlepší střelkyní týmu je momentálně Marjolen Nekesa s devítí brankami.

Vstupenky na utkání!

Vstupenky na derby žen v epet Aréně stojí 200 Kč a můžete je zakoupit předem on-line nebo na místě, pokladny budou otevřeny v den zápasu od 13:00 hod. Pro slávistické fanoušky bude vymezen sektor D24 a D25.

Utkání odvysílá přímým přenosem O2 TV Sport. Slávisti, přijďte podpořit naše fotbalistky!


Aktuálně

Lukáš Provod před šlágrem s Plzní: Mají formu jako my

20. 9. 2024
Slávisti v sobotu v rámci 9. kola Chance Ligy přivítají od 19:00 ve Fortuna Areně Viktorii Plzeň. Pohled na domácí souboj se Západočechy, třetím týmem tabulky, přidal pro #SlaviaTV útočník Lukáš Provod.

B-tým v neděli doma s Žižkovem

20. 9. 2024
V neděli 22. září vyzve slávistický B-tým ve druhé lize Viktorii Žižkov. Začátek utkání je na programu v 10:15 v Radotíně. Utkání nabídne v přímém přenosu chnliga.tv

Jsem na holky pyšný, jak to zvládly

20. 9. 2024
Trenér slávistických žen Jiří Vágner zhodnotil po zápase úvodní střetnutí proti Galatasaray. Vyzdvihl bojovnost svých svěřenkyň v závěrečných minutách a zároveň pozval fanoušky, aby přišli podpořit tým na odvetný zápas v Edenu.

Další články