V pátek venku proti Slovácku | SK Slavia Praha
Více

V pátek venku proti Slovácku

Fotbalistky Slavie neztratily po dvou kolech ani bod, teď je čeká první výjezd nové sezony, v pátek 1.září se představí od 15:00 na půdě Slovácka. Utkání můžeme sledovat live.

Slovácko je aktuálně na druhém místě ligové tabulky, v úvodním kole porazily na domácí půdě Lokomotivu Brno 2:0, poté vyhrály na půdě Pardubic 5:0

“Slovácko je vždy těžký soupeř a my k němu budeme přistupovat stejně jako ke každému utkání: soustředěně, připraveny bojovat a s touhou vyhrát,” těší se na utkání Alika Keene.

“Víme, že se připravují na Ligu mistryň a budou motivované a hladové jako vždy, když s námi hrají. Také jsme viděly, že v posledních dvou zápasech neinkasovaly gól, takže očekáváme extrémně organizovanou obranu. Víme, že budeme muset zůstat trpělivé, abychom utkání zvládly. Podle toho, jak jsme byly v posledních zápasech efektivní, jsem optimista a věřím, že si vytvoříme šance a v pátek vyhrajeme,” dodala naše obránkyně. A jak je zatím spokojená se svým výkonem v začátku sezony? “Dávala jsem si pozor na detaily a cítím, že mi na hřišti pomalu roste minutu po minutě sebedůvěra. Pátek pro mě bude dobrou zkouškou, abych zjistila, zda mohu pokračovat ve zvyšování standardu, který jsem si v této sezóně stanovila.”

Utkání se hraje netradičně v pátek 1.9. od 15:00 na hřišti Kunovic a sledovat ho můžete živě na youtube kanálu ženského fotbalu.


Aktuálně

Lukáš Provod před šlágrem s Plzní: Mají formu jako my

20. 9. 2024
Slávisti v sobotu v rámci 9. kola Chance Ligy přivítají od 19:00 ve Fortuna Areně Viktorii Plzeň. Pohled na domácí souboj se Západočechy, třetím týmem tabulky, přidal pro #SlaviaTV útočník Lukáš Provod.

B-tým v neděli doma s Žižkovem

20. 9. 2024
V neděli 22. září vyzve slávistický B-tým ve druhé lize Viktorii Žižkov. Začátek utkání je na programu v 10:15 v Radotíně. Utkání nabídne v přímém přenosu chnliga.tv

Jsem na holky pyšný, jak to zvládly

20. 9. 2024
Trenér slávistických žen Jiří Vágner zhodnotil po zápase úvodní střetnutí proti Galatasaray. Vyzdvihl bojovnost svých svěřenkyň v závěrečných minutách a zároveň pozval fanoušky, aby přišli podpořit tým na odvetný zápas v Edenu.

Další články