MATCHDAY z Budějovic. Tři střelci, tři body a debut | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Budějovic. Tři střelci, tři body a debut

Vyprodaný Střelecký ostrov, čtyři branky celkem, tři v síti domácího gólmana. Lukáš Provod s Mojmírem Chytilem jako strůjci cenné výhry, premiérové v mentolových dresech. Slávisti, užijte si další díl našeho seriálu MATCHDAY, tentokrát z výjezdu do Českých Budějovic.

Sešívaní v neděli odčinili 5. březen, kdy s Budějovicemi na jejich hřišti padli 0:1. Po třinácti minutách se z dálky trefil Christos Zafeiris, na Ondráškovo vyrovnání zareagovali mezi 74. a 84. minutou Lukáš Provod s Mojmírem Chytilem, na branky si vzájemně asistovali.

Co na vás v novém dílu MATCHDAY čeká? Vezmeme vás do kabiny před utkáním i o poločasové přestávce. O své dojmy se podělí Ondřej Kolář, zpovídali jsme i Muhameda Tijaniho, který si odbyl za Slavii soutěžní premiéru, dvě velké příležitosti ale ve skórování přetavit nedokázal.

V exkluzivním rozhovoru na vás čeká autor první branky Christos Zafeiris. Jak viděl svou trefu, co říká na fazonu Mojmíra Chytila a jak kvitoval podporu slávistických fans, kteří dorazili na jih Čech a přispěli ke skvělé kulise utkání?

Dozvíte se!

Ať se vám nový MATCHDAY líbí, slávisti. A těšíme se na vás v neděli v Edenu, od 18:00 přivítáme Zlín.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články