MATCHDAY proti Plzni. Za kulisy skalpu mistra | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY proti Plzni. Za kulisy skalpu mistra

Slávisté v sobotu přehráli úřadující ligové šampiony z Plzně. Napínavý duel nabídl silné okamžiky na hřišti i mimo něj. Pojďme po jejich stopách v novém dílu formátu MATCHDAY.

Přísun tří bodů a udržení teoretické naděje na zisk mistrovské trofeje řídil Václav Jurečka, svým třináctým a čtrnáctým přesným zásahem v ligovém ročníku vystřílel vítězství 2:1 a dotáhl se na nejlepšího střelce sešívaných Micka van Burena.

Uvidíte jeho bezprostřední pozápasové dojmy, stejně tak jsme exkluzivně pro MATCHDAY zpovídali Petra Ševčíka, který nastoupil v základní sestavě poprvé od 5. dubna.

Před výkopem jsme vedli rozhovor s ředitelem Centra Paraple Davidem Lukešem, v utkání se Slavia i Plzeň společně zavázaly podpořit akci Pohybem pro Paraple. Jak si této iniciativy Lukeš cení a jak se z něj stal slávista? Dozvíte se.

Dalším interpretem, který v rámci Slávistického playlistu odprezentoval svou skladbu, byl Michal Husa aka Dekret.

Nakouknete rovněž do práce novinářů na domácích utkáních Slavie. Zpovídali jsme redaktory Mladé fronty DNES a Práva. Ukážeme vám, jak to vypadá po utkání v mixzoně i na tiskové konferenci, kam po Plzni zavítali Jindřich Trpišovský a Václav Jurečka. Těšit se můžete i na záběry z lávky kameramanů, která se nachází pod střechou Edenu.

Kamera samozřejmě nechyběla v zápasové fanzoně, kde své stánky postavili i kluboví partneři MOL, Mototechna a Pepsi.

Tak ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články