PREVIEW: Trpišovský a Provod před Plzní | SK Slavia Praha
Více

PREVIEW: Trpišovský a Provod před Plzní

Slávisty čeká třetí kolo Finále FORTUNA:LIGY. V sobotu do Edenu přijede Viktoria Plzeň, zápas je na programu od 18:00. Před zápasem promluvili trenér Jindřich Trpišovský a Lukáš Provod, který odpovídal na dotazy fanoušků.

Slávisté vyhlíží předposlední domácí utkání sezony. V sobotu do Edenu přicestuje Plzeň. Souboj druhého se třetím týmem tabulky začíná v sobotu v 18:00. Vstupenky jsou ve volném prodeji.

„Výsledky jsou jedna věc, druhá věc je hra a projev týmu. Plzeň má zápasy, kdy hráli dobře, ale soupeř je trestal. Je to tým, který umí velké zápasy, je silný ve standardkách. Mají zkušenosti z Evropsy, určitě sem pojedou s touhou uspět,“ nečeká nic lehkého trenér Jindřich Trpišovský.

Hlavní trenér promluvil o atmosféře v týmu a vytyčil cíle do zbytku nadstavby.

„My se na to musíme dívat, že hrajeme s dobrým týmem doma, přijde návštěva. Musíme chtít podat co nejlepší výkon a být komplexní. Nesmíme koukat na poslední ani následující zápas, je to samostatný zápas, kde chceme potvrdit domácí formu,“ říká trenér sešívaných.

Celý realizační tým těší návrat Petra Ševčíka, který na Letné odehrál v rámci 307. derby půlhodinu, a zlepšující se zdravotní stav Christose Zafeirise. Zpět v tréninkovém procesu je i Peter Olayinka.

„Po zdravotní stránce je to pozitivní, Petr Ševčík nastoupil a už trénuje normálně s týmem, Ondra Lingr je zase o něco dál. Za poslední dny se Christosovi hodně zlepšilo zranění, které ho omezovalo a neumožňovalo mu odehrát větší pasáž. Je varianta, že může být na větší úsek. Do týmového tréninku se zapojil i Peter Olayinka,“ těší Jindřicha Trpišovského.

Na otázky fanoušků ze sociálních sítí odpovídal záložník Lukáš Provod. Prozradil nejoblíbenější cvičení z tréninku, motivaci začít nahrávat vlastní podcast i nejbližší druhy v kabině.

Souboj s loňským mistrem začíná v Edenu v sobotu v 18:00, přímým přenosem ho vysílá O2 TV Sport. Další informace k utkání naleznete na našich klubových kanálech. Slávisti, přijďte nás podpořit.


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články