Generálka B-týmu proti Bohemians v neděli na Xaverově | SK Slavia Praha
Více

Generálka B-týmu proti Bohemians v neděli na Xaverově

V neděli čeká slávistický B-tým generálka před jarní fází FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY proti rezervě Bohemians 1905. Utkání se odehraje na Xaverově od 10:15. Vstupné je zdarma.

Dvouměsíční zimní příprava se druholigovému B-týmu blíží ke konci. Už 6. března se slávisté pod vedením trenéra Marka Jarolíma představí v prvním jarním kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, a to hned v pražském derby v epet Areně. Než k tomuto utkání ovšem dojde, mají sešívaní na programu ještě generálku proti rezervě pražských Bohemians 1905.

V zimní přípravě odehrála slávistická rezerva sedm utkání z toho ve čtyřech zvítězila, jednom remizovala a ve dvou svému soupeři podlehla. V přípravě patří k nejlepším střelcům B-týmu Štěpán Beran, který se v zápasech dokázal hned čtyřikrát prosadit.

Generálku na jarní část sešívaní odehrají v neděli 26. února od 10:15 na hlavním travnatém hřišti na Xaverově. Utkání nebude vysílané živě, ale pro všechny fanoušky je vstup na stadion zdarma. Tak neváhejte a přijďte podpořit B-tým před vstupem do jarní části sezony a užít si tak fotbalovou neděli se Slavií.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články