ONLINE: Od 18:00 v Ostravě, poprvé v základu Hellebrand | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 v Ostravě, poprvé v základu Hellebrand

Sešívané čeká od 18:00 utkání 29. kola FORTUNA:LIGY na hřišti Baníku Ostrava. V základní sestavě se poprvé představí Patrik Hellebrand.

Slávisté v předposledním, 29. kole základní části FORTUNA:LIGY zavítají na Městský stadion ve Vítkovicích, kde se utkají s Baníkem Ostrava.

Proti šestému týmu tabulky nasadí Jindřich Trpišovský poprvé od přestupu ze Slovácka v základní sestavě mladého záložníka Patrika Hellebranda. Postaví se na pravý kraj zálohy, který obvykle patří Lukáši Masopustovi. V záloze oproti minulému utkání nastoupí Ibrahim Traoré, který nahradí Tomáše Holeše. Na hrotu se pak od úvodních minut představí Petar Musa.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná už v 17:30.

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Zima, Jan Bořil – Petr Ševčík, Ibrahim Traoré – Patrik Hellebrand, Nicolae Stanciu, Lukáš Provod – Petar Musa
Lavička: Přemysl Kovář, Tomáš Holeš, Stanislav Tecl, Ladislav Takács, Michal Frydrych, Lukáš Masopust, Júsuf Hilál

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články