Tři slávisté míří do Blšan | SK Slavia Praha
Více

Tři slávisté míří do Blšan

V pondělí ráno se tři naši fotbalisté vypraví do Blšan, kde se začnou připravovat s tamním mužstvem na nastávající sezónu. Michal Václavík, Tomáš Šilhavý a Filip Stibůrek budou v týmu FK Chmel Blšany v příštím soutěžním ročníku hostovat.
V pondělí ráno se tři naši fotbalisté vypraví do Blšan, kde se začnou připravovat s tamním mužstvem na nastávající sezónu. Michal Václavík, Tomáš Šilhavý a Filip Stibůrek budou v týmu FK Chmel Blšany v příštím soutěžním ročníku hostovat. Dohoda klubů však ještě podléhá podpisu smlovy, ke kterému by mělo dojít hned na začátku příštího týdne.

„Hlavně jsem rád, že konečně budu pravidelně chytat,“ poznamenal ke svému odchodu Michal Václavík. „Kluby se dohodly na tom, že v případě potřeby si mě bude moci Slavia po polovině soutěže stáhnout zpátky. Pro mě je ale důležité, že budu pravidelně hrát a snad se nám s klukama podaří pomoci Blšanům k udržení ligy,“ dodal Václavík.

Tomáši Šilhavému by mělo blšanské angažmá pomoci k návratu do ligy po dlouhé zdravotní přestávce a totéž platí i o Filipu Stibůrkovi, který po zranění nastupoval na jaře za slávistické béčko.

Aktuálně

Rozhodli fanoušci. Zběsilé tempo? Tak jsme si to přáli

7. 10. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře 2:1 nad Spartou o hrdosti na tým, síle tribun, vyloučení Oscara, hektickém závěru, rozhodčím i situaci na čele tabulky.

Takhle musíme pokračovat. Pak nás nikdo nezastaví

6. 10. 2024
Premiérová výhra v derby pro Christose Zafeirise, rovněž první gól, navíc vítězný (2:1). Virální "Griddy" oslavu branky mu poradil fanoušek. Co dalšího řecký reprezentant prozradil? Čtěte rozhovor.

Naší týmovostí a partou jsme je zlomili. A klička?

6. 10. 2024
Dál platí, že David Zima je v ligových derby neporažený. Čtvrtý zápas s rivalem proměnil se spoluhráči ve výhru 2:1. Co říká na situaci v tabulce a jak komentoval svou odvážnou kličku ve vlastním pokutovém území?

Další články