Jan Kuchta míří na hostování do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Jan Kuchta míří na hostování do Teplic

Součástí příchodu Alexe Krále do Slavie je také hostování dalšího slávistického odchovance Jana Kuchty v Teplicích. Na severu Čech by měl působit rok a půl.

Na podzim hostoval Jan Kuchta ve Slovácku, od jara bude oblékat dres Teplic. „Jsem moc rád, že se povedlo na mou žádost ukončit hostování na Slovácku. Těším se do Teplic a věřím, že budu pravidelně nastupovat,“ uvedl k hostování slávistický útočník. „Honza bude v Teplicích hostovat rok a půl bez opce na přestup,“ dodal sportovní ředitel Slavie Jan Nezmar.

Jan Kuchta poprvé zamířil na hostování v létě 2016, tehdy jeho kroky směřovaly do Bohemians 1905, kde hostoval rok a půl. Na jaře roku 2018 pak působil ve druholigové Viktorii Žižkov, kde se trefil čtyřikrát. Uplynulou podzimní část pak odehrál na Slovácku, v jehož dresu zaznamenal čtyři ligové zásahy.

Aktuálně

O navrátilcích, únavě i běžecké přípravě

29. 6. 2024
Asistent Milan Kerbr zhodnotil přípravný zápas s Pardubicemi, který skončil remízou 1:1. Hovořil o spokojenosti s přípravou, návratu hráčů z hostování, náročných teplotních podmínkách a plánech na herní soustředění.

Těžké podmínky a úžasná kulisa. Moc jsem si to užil

29. 6. 2024
Po prvním přípravném utkání, které skončilo remízou 1:1 s Pardubicemi, okomentoval Filip Prebsl průběh zápasu, kondiční soustředění i skvělou diváckou atmosféru.

Na úvod herní přípravy remíza s Pardubicemi

29. 6. 2024
Slávisti v prvním přípravném duelu na novou sezonu v Roudnici nad Labem remizovali s Pardubicemi 1:1. Na vedoucí branku Východočechů odpověděl pár sekund před závěrečným hvizdem Václav Jurečka.

Další články