Jan Kuchta bude na jaře hostovat na Žižkově | SK Slavia Praha
Více

Jan Kuchta bude na jaře hostovat na Žižkově

PRAHA – Jan Kuchta, který poslední rok a půl hostoval v Bohemians, bude na jaře 2018 působit ve Viktorce Žižkov. Klub se rozhodl pro jeho přesun, aby jednadvacetiletý útočník získal větší herní vytížení.
Jednadvacetiletý útočník Jan Kuchta ukončil hostování v Bohemce. Za sousední klub nastupoval slávistický odchovanec od úvodu minulé sezony a za svůj první rok u vršovického souseda zasáhl do sedmnácti ligových utkání, na podzim 2017 však odehrál pouze 4 zápasy.

„Cítíme, že hráč v jeho věku potřebuje mít hlavně zápasovou praxi. Proto došlo k ukončení hostování v Bohemce a ihned se přesouvá na Žižkov, kde bude hrát druhou ligu. Honzovi stále věříme, musí však pravidelně nastupovat,“ vysvětlil generální ředitel Slavie Martin Krob.

Aktuálně

Lukáš Provod před šlágrem s Plzní: Mají formu jako my

20. 9. 2024
Slávisti v sobotu v rámci 9. kola Chance Ligy přivítají od 19:00 ve Fortuna Areně Viktorii Plzeň. Pohled na domácí souboj se Západočechy, třetím týmem tabulky, přidal pro #SlaviaTV útočník Lukáš Provod.

B-tým v neděli doma s Žižkovem

20. 9. 2024
V neděli 22. září vyzve slávistický B-tým ve druhé lize Viktorii Žižkov. Začátek utkání je na programu v 10:15 v Radotíně. Utkání nabídne v přímém přenosu chnliga.tv

Jsem na holky pyšný, jak to zvládly

20. 9. 2024
Trenér slávistických žen Jiří Vágner zhodnotil po zápase úvodní střetnutí proti Galatasaray. Vyzdvihl bojovnost svých svěřenkyň v závěrečných minutách a zároveň pozval fanoušky, aby přišli podpořit tým na odvetný zápas v Edenu.

Další články