ONLINE: Slavia jde na Jablonec s pozměněným rozestavením | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia jde na Jablonec s pozměněným rozestavením

PRAHA/EDEN - Slavii čeká od 17 hodin veledůležitý domácí zápas s Baumitem Jablonec. Na momentálně třetí tým ligy jdou sešívaní v pozměněném rozestavení 4-1-4-1.
Trenér Beránek posílá do zápasu v útoku Bekima Balaje, Milana Škodu nepustily na trávník problémy se stehenním svalem. Do obrany se vrací kapitán Martin Latka, na pozici defenzivního záložníka hraje Aldo Baéz. Záložní řada nastoupí v sestavě Vukadinovič, Černý, Zmrhal, Prošek.

Jablonec je v tabulce zatím třetí a na svém kontě má dvacet bodů. Sešívaní jsou před 11. kolem na desáté příčce s dvanácti body.

Slavia nastoupí v této sestavě: Hrubeš - Dobrotka, Latka (C), Bílek, Juhar - Baéz - Vukadinovič, Černý, Zmrhal, Prošek - Balaj.


Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Další články