Události v Jihlavě bude řešit disciplinárka | SK Slavia Praha
Více

Události v Jihlavě bude řešit disciplinárka

JIHLAVA/EDEN - Disciplinární komise zahájila disciplinární řízení s Vysočinou Jihlava i se Slavií Praha ve věci porušení povinností pořadatelské služby a za výtržnosti fanoušků ve vzájemném utkání v neděli 1. září.
V souvislosti s nedělními událostmi se vedení Slavie obrátilo v pondělí na klub FC Vysočina Jihlava s žádostí o vysvětlení zásahu a chování pořadatelské služby vůči příznivcům Slavie během zápasu. Podrobnosti zde

Odpověď klubu FC Vysočina Jihlava na žádost Slavie najdete zde

Disciplinární řízení za porušení povinností pořadatelské služby (podezření na rasistické projevy fanoušků SK Slavia Praha) v utkání Gambrinus ligy s Teplicemi bylo zastaveno. Rozhodla o tom DK na svém čtvrtečním zasedání. 

Aktuálně

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Hráči na hostování: Čisté konto Vágnera i gól Prebsla

3. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech. Filip Slavata vychytal třetí čisté konto v řadě.

Další články