V sobotu v Edenu se Slovanem Liberec | SK Slavia Praha
Více

V sobotu v Edenu se Slovanem Liberec

V sobotu 16. března zavítá do Edenu úřadující mistr Slovan Liberec.
Zápas začíná v 15:40 hodin.

„Po výhře v Brně bylo cítit, že se atmosféra v mužstvu trošku uvolnila, ale my musíme dál tvrdě pracovat a soustředit se na další zápasy, které nás čekají. Už teď v sobotu přijede do Edenu úřadující mistr, který na jaře ještě neprohrál. My musíme naše tři body z Brna potvrdit i v domácím prostředí, věřím, že nás přijde podpořit hodně našich fanoušků, kteří kluky poženou za vítězstvím,“ přeje si trenér Slavie
Petr Rada.

Kvůli trestu za žluté karty nemůže slávistický kouč počítat s Janem Vošahlíkem. Otazník visí nad startem dalších hráčů – Martin Fenin v týdnu doléčoval zraněný kotník a Marcela Gecova trápí z utkání v Brně natažený zadní stehenní sval.

S mužstvem už v týdnu začal trénovat kapitán Karol Kisel, kterého z posledních dvou zápasů vyřadilo silně naražené koleno. „Snažím se co nejdříve dát do kupy. Doufám, že v sobotu už budu k dispozici. V tuto chvíli to ještě nevíme na sto procent, uvidíme podle momentálního stavu a po konzultacích s doktorem,“ objasnil aktuální zdravotní stav Karol Kisel.

„Pevně věřím, že zápas s Libercem už stihnu, moc bych chtěl. Doufám, že ta silná vůle sehraje svoji roli. Když to bude jen trochu možné, tak do zápasu určitě půjdu,“ doplnil.

„Doufám, že vítězství z Brna potvrdíme i teď doma v zápase s Libercem, který vstoupil do jarní části skvěle. Bylo by dobré ho zastavit. Věřím, že se nám to s pomocí našich fanoušků podaří,“ dodal Karol Kisel, který v pátek 15. března slaví své šestatřicáté narozeniny. A k nim dostal od své manželky ten nejkrásnější dárek.

„S největší radostí chci oznámit, že se dnes ráno narodil Kai Kisel. Chlapeček je v pořádku, měří 50 centimetrů a váží 3, 42 kilogramy. Maminka i Kai to zvládli úžasně. Dostal jsem ten nejhezčí dárek na světě a jsem neuvěřitelně šťastný,“ uvedl novopečený dvojnásobný tatínek malého Kaie a už téměř šestileté Carmen.

Do utkání s Libercem už může zasáhnout Rudolf Skácel. Všechny formality včetně jeho transfer karty byly dořešeny. V sobotu tak může zažít obnovenou premiéru v červenobílém dresu.

„Cítím se dobře a jsem připraven Slavii pomoct. Je to zápas doma v Edenu, po měsíci si zase můžu zahrát fotbal, takže se moc těším,“ má jasno Rudolf Skácel.

A jak se těší na slávistickou děkovačku? „Ta je samozřejmě fantastická, hlavně aby byla po vyhraném zápase, abychom si ji všichni společně pořádně užili,“ vzkázal Rudolf Skácel.

Zápas začíná v 15:40 hodin. Brány stadionu se otevírají ve 14:15 hodin.

Během zápasu se mohou fanoušci opět zapojit do soutěže o zapůjčení auta na víkend s plnou nádrží a o PlayStation3.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články