V pátek dvě přátelská utkání v Edenu | SK Slavia Praha
Více

V pátek dvě přátelská utkání v Edenu

Slávističtí fanoušci se mohou těšit hned na dvě přátelská utkání v pátek odpoledne, Slavia přivítá Viktorii Žižkov a Slovan Bratislava. Vstup na oba zápasy je zdarma.

Vstup na stadion

Slavia nejdříve nastoupí od 15:30 proti Viktorii Žižkov, od 18:30 proti Slovanu Bratislava.

Vstup na stadion bude otevřený 30 minut před začátkem prvního utkání, tedy od 15 hodin. Pro vstup budou fanoušci moct použít vstupy č. 1 a 2, vstup č. 4 bude zavřený. Přístupná bude východní tribuna, Tribuna Sever a spodní sektory Tribuny J. W. Maddena.

Vstup na obě utkání je zdarma bez nutnosti opatřit si lístek. Fanoušci tedy jen projdou turniketem a podrobí se bezpečnostní kontrole. Na zápasech platí volné sezení, tzn. že každý si sedne na volné místo a nemá nárok na žádné konkrétní sedadlo.

Na oba přátelské zápasy samozřejmě platí Návštěvní řád stadionu. Vzhledem k tomu, že je vstup zdarma, tak bude možné stadion opustit a poté se vrátit zpět, samozřejmě po podrobení se bezpečnostní prohlídce.

Doprovodný program pro fanoušky

V pauze mezi zápasem s Viktorií Žižkov a Slovanem Bratislava proběhne několik soutěží pro fanoušky přímo na ploše.

V 17:30 vhodíme na tribunu mezi fanoušky čtyři tenisové míčky, ti z fanoušků, kteří je chytí, se budou moci zúčastnit miniturnaje v kopání penalt. Každá dvojice na sebe bude kopat pět a pět penalt, kdy se budou oba soutěžící střídat v roli brankáře a exekutora. Ten, který promění více penalt, postoupí do finále, kde se stejným způsobem střetne s vítězem druhé dvojice. Vítěz celého miniturnaje získá dvě vstupenky na domácí zápas 3. předkola Ligy mistrů.

V další soutěži se mezi sebou utkají dva soutěžící ve vědomostním kvízu o historii Slavie. Každý soutěžící dostane pět otázek a ten, který jich zodpoví víc správně, získá permanentku na základní část sezony 2018/2019 na místo dle vlastního výběru. Jak se můžete soutěže zúčastnit? Stačí poslat SMS ve tvaru SKS Jmeno Prijmeni na číslo 90011 až do čtvrtka 28. 6. 14:00. Dva vylosované fanoušky budeme kontaktovat ohledně podrobností soutěže.

Před Tribunou J. W. Maddena si budou moct fanoušci prohlédnout novou pamětní desku Ferdinanda Daučíka, před výkopem zazní hymny Slovenské a České republiky v podání sólistky Národního divadla Evy Charvátové. Čestný výkop zápasu provede jeden z nejstarších žijících hráčů Slavie a Slovanu, Jan Andrejkovič.

Na utkání se bude podávat alkoholické pivo.

Pokud nemůžete na zápasy přijít, můžete je sledovat na Slavia TV.

Zápas se Slovanem Bratislava musí mít vítěze, který pozvedne pohár. Pokud po základní hrací době skončí utkání nerozhodně, budou se ihned zahrávat pokutové kopy v sériích po pěti penaltách.

Prodej permanentních vstupenek

Pokladny u vstupu č. 4 budou otevřeny od 12 hodin a budou sloužit pro prodej a výdej permanentních vstupenek. Provoz pokladen bude posílen, ale přesto doporučujeme fanouškům přijít včas, aby vám neutekl zápas a zároveň jste si permanentku vyzvedli.

Pokud už máte permanentku koupenou online, stačí přijít na pokladnu s vytištěným voucherem. Pokud máte online rezervaci, ideálně si vytiskněte potvrzení o rezervaci a pokud chcete uplatnit slevu, připravte si i příslušný doklad.

V případě, že si přejete zakoupit permanentku na své místo ze sezony 2017/2018, přineste svou starou permanentku a zároveň předvyplňte formulář k permanentní vstupence, který si můžete stáhnout a vytisknout zde.

Při nákupu permanentní vstupenky můžete získat část vašich peněz zpět, pokud zároveň předložíte k načtení vaši Slavia Cashback card anebo si vaši permanentku zaregistrujete. 1 % z ceny permanentky pak putuje na konto slávistické mládeže.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články