Slavia TV: Trenér Petr Rada hodnotí remízu v Teplicích | SK Slavia Praha
Více

Slavia TV: Trenér Petr Rada hodnotí remízu v Teplicích

TEPLICE/NA STÍNADLECH - Podívejte se na hodnocení trenéra Petra Rady utkání v Teplicích, které skončilo 1:1.
„Jsem samozřejmě zklamaný, protože jsme měli k vítězství blíž. Myslím si, že jsme odehráli kvalitní utkání, nepustili jsme domácí do žádné větší šance. Bohužel, v závěru jsme nezvládli situaci, která pro nás byla úplně banální, mohli jsme ji řešit odkopem, prostě ne ztrátou,“ hodnotil Petr Rada průběh utkání v Teplicích.

„Byly tam i díky tomu těžšímu terénu některé chyby, celkově jsme ale se hrou spokojen. Měli jsme ze zápasu obavy, Teplice jsou na tom ještě hůř než my, ale byly posíleny bodem z Jablonce. Jeli jsme sem nejen bránit body z Brna ale po Liberci jsme si více věřili. Některé akce z naší strany byl slušné, jedna chyba nás připravila o výhru. Myslím si, že jsme v tu chvíli měli zápas pod kontrolou a měli jsme několik situací, které byly dobře řešené,“ našel trenér Slavie na zápasu pozitivní i negativní stránky.

„Vítězství by pro nás bylo velmi cenné, bohužel máme jenom bod, budeme se muset soustředit na zápas s Duklou,“ připomenul Rada na závěr následující utkání, které Slavii čeká už v sobotu.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články