Slavia International Cup: Slavia U11 ovládla svou skupinu! | SK Slavia Praha
Více

Slavia International Cup: Slavia U11 ovládla svou skupinu!

EDEN - Základní skupiny Slavia International Cupu 2016 jsou odehrány. Kategorii U11 suverénně ovládla ve skupině A Slavia, skupinu B vyhrál Hajduk Split. V kategorii U12 své skupiny ovládly týmy Juventusu a Sparty.

Kategorie U11

Skupina A

Maximální počet bodů, čtrnáct vstřelených branek a postup do semifinále z prvního místa, to je bilance Slavie. Z druhého místa postupuje do semifinále Juventus se šesti body. Právě ve vzájemném souboji dvou nejlepších týmů skupiny A byla úspěšnější Slavia, když slavný velkoklub porazila 2:1. Třetí místo obsadila reprezentace České republiky. Čtvrté místo pak obsadil tým Beijing Guoan

Skupina B

Druhou skupinu ovládl partnerský klub Slavie Hajduk Split, který stejně jako Slavia všechny své zápasy vyhrál. Druhé místo zbylo na Spartu, která získala šest bodů. Zbylé týmy skupiny B, Shanghai Youth a MŠK Žilina, se poprali o třetí místo ve vzájemném utkání, které mělo velice dramatický průběh. Vyrovnávající gól týmu Shanghai Youth na 3:3 v poslední minutě rozhodl o shodném bodovém zisku ve skupině B, ovšem díky menšímu rozdílu vstřelených a obdržených branek nakonec obsadil třetí místo tým ze Šanghaje. Tým MŠK Žilina skončil čtvrtý.


Kategorie U12

Skupinu A

Vítězem skupiny A se stal tým Juventus Turín, který získal sedm bodů. Jedinou bodovou ztrátu zaznamenal Juventus v zápase proti Slavii, který skončil 0:0. Juventus U12 prošel základní skupinou, aniž by obdržel jediný gól. Z druhého místa postupuje reprezentace ČR, která o svém postupu rozhodla až v přímém souboji se Slavií, který výběr České republiky vyhrál 3:1. Třetí skončila tedy Slavia, čtvrté místo obsadil tým Beijing Guoan.

Skupina B

Skupinu B vyhrála Sparta, druhé místo obsadil Hajduk Split. Třetí místo zbylo na tým MŠK Žilina, čtvrtý skončil tým Shanghai Youth.


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články