Martin Dobrotka bude Slavii v úvodu jara chybět | SK Slavia Praha
Více

Martin Dobrotka bude Slavii v úvodu jara chybět

PRAHA/EDEN – Slavii bude v úvodu jarní části sezony bohužel chybět stoper Martin Dobrotka, který si přivodil únavovou zlomeninu čtvrté záprstní kůstky.
Martin Dobrotka absolvoval ve střešovické nemocnici vyšetření magnetickou rezonancí, které ukázalo únavovou zlomeninu čtvrté záprstní kůstky na noze slávistického obránce.

„Léčba probíhá sádrovou fixací a klidovým režimem. Za čtyři týdny čeká Martina kontrolní vyšetření, které by mělo rozhodnout o dalším postupu, případně o jeho návratu do tréninkového procesu,“ uvedl klubový lékař Petr Krejčí ml.

„Po tréninku na umělé trávě jsem cítil bolest chodidla. Bohužel vyšetření u doktora Krejčího potvrdilo tu nejhorší možnost. Mám nařízený klidový režim,“ litoval slovenský obránce. „Je to podobně zranění, které jsem už měl,“ dodal Martin Dobrotka.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články