Informace pro fanoušky cestující do Olomouce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Olomouce

V neděli 1. dubna od 17 hodin budou fotbalisté Slavie bojovat o další ligové body na Andrově stadionu se Sigmou Olomouc. Přinášíme vám organizační informace...

PRAHA/EDEN - V neděli 1. dubna od 17 hodin budou fotbalisté Slavie bojovat o další ligové body na Andrově stadionu se Sigmou Olomouc. Přinášíme vám organizační informace, které vydal pořadatel nedělního zápasu.

Pro fanoušky Slavie se vstupenky prodávají přímo na místě, vstupenky jsou do sektoru hostí. Vstup do tohoto sektoru je vchodem číslo 9 z ulice Na Střelnici, sektor hostí se nachází na východní tribuně Androva stadionu (viz. mapa a plánek pod článkem).

Pokladna, kde se budou prodávat vstupenky pro fanoušky Slavie, je umístěna v bezprostřední blízkosti sektoru hostů. Cena je 90 nebo 120 korun.

Organizátoři informují, že pořadatelská služba a bezpečnostní agentura budou u vstupu na stadion provádět zvýšené bezpečnostní kontroly. Jako na všech stadionech klubů Gambrinus ligy je zakázáno používat pyrotechniku. Pořadatelé zápasu děkují za dodržování Návštěvního řádu stadionu, který je umístěn u vstupu do sektoru.  

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články