Další posilou do útoku Dávid Škutka | SK Slavia Praha
Více

Další posilou do útoku Dávid Škutka

Slavia získala do svých řad útočníka Dávida Škutku. Druhý nejlepší střelec podzimní části Corgoň ligy podepsal smlouvu na tři a půl roku.
PRAHA/EDEN - Před odletem na herní soustředění do Turecka získala Slavia druhou posilu do útoku. Červenobílý dres oblékne slovenský útočník Dávid Škutka. Čtyřiadvacetiletý hráč podepsal se Slavií smlouvu na tři a půl roku.

„Na podzim se mu v Košicích mimořádně dařilo, v šestnácti ligových zápasech vstřelil třináct branek. Věříme, že své střelecké schopnosti prokáže i ve Slavii,“ uvedl sportovní ředitel Slavie Miroslav Držmíšek.

Slavia nového hráče oficiálně představí dnes odpoledne na tiskové konferenci v Edenu. Poté se čtyřiadvacetiletý útočník připojí k A-mužstvu, se kterým absolvuje první trénink.

Dávid Škutka se narodil 25. května 1988 ve východoslovenské Snině, kde také začínal s fotbalem. Z MFK Snina ještě jako dorostenec přestoupil do MFK Košice, kde se postupně propracoval do A-týmu.

Na svém kontě má čtyři starty za slovenskou reprezentaci do jednadvaceti let. 188 centimetrů vysoký útočník se výrazně prosadil právě v podzimní části sezony 2012/2013, kdy nastoupil do šestnácti ligových utkání, ve kterých vstřelil třináct branek. V tabulce střelců Corgoň ligy mu tak patřila druhá příčka. 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články