Fotbalisté TJ Sedmihoří Oplotec si svoji výhru užili | SK Slavia Praha
Více

Fotbalisté TJ Sedmihoří Oplotec si svoji výhru užili

Stadion v Edenu se v neděli 13. března připravoval na souboj dvou týmů Gambrinus ligy, Slavia hostila Teplice. Po Synot Tip Aréně se ale před zápasem pohybovalo ještě jedno fotbalové...
Stadion v Edenu se v neděli 13. března připravoval na souboj dvou týmů Gambrinus ligy, Slavia hostila Teplice. Po Synot Tip Aréně se ale před zápasem pohybovalo ještě jedno fotbalové mužstvo. TJ Sedmihoří Oplotec si díky projektu Gambrinusu Kopeme za fotbal užila speciální předzápasovou návštěvu Synot Tip Areny.

 

Průvodcem se jim stal Ondřej Zlámal, tiskový mluvčí pražského klubu. Provedl je kompletně zázemím stadionu a podělil se s fotbalisty také o řadu zajímavých historek, které za svého působení u červenobílého týmu zažil. Na část prohlídky se k němu připojila i sešívaná legenda Ivo Knoflíček. Hráči nastupující za mužstvo 4. třídy využili příležitosti a hned se s ikonou Slavie vyfotili.

 

Fotoaparáty cvakaly naplno také ve chvíli, kdy hráči zaujali typickou pózu pro týmovou fotografii na trávníku v Edenu. „Takovou možnost člověk jen tak nedostane,“ pochvaloval si program dne stoper TJ Sedmihoří Oplotec Milan Milovič nad půllitrem Gambrinusu v nedaleké restauraci Waldeska, kde měli fotbalisté připravené pohoštění, aby nabrali síly na fandění během zápasu Slavie s Teplicemi. A i jejich podpora dovedla Slavii k hladkému vítězství nad soupeřem z Teplic 4:1. Fotbalový den si výherci jedné z cen projektu Kopeme za fotbal dokonale užili. 

 

Projekt Kopeme za fotbal se rozjel v roce 2010. Kromě materiální podpory pro týmy od nejnižší soutěže po okresní přebor dává  klubům možnost soutěžit o exkluzivní okamžiky s celky Gambrinus ligy. Kromě střetnutí s profesionály mohou také vyhrát trénink s koučem z Gambrinus ligy a mnoho dalších zajímavých cen. Do projektu je v současnosti ve 13 regionech  zapojeno přes 400 týmů.

 

Videoklip z akce najdete zde.

 

 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články