Hlasy z kabiny: Potvrdit body z Liberce | SK Slavia Praha
Více

Hlasy z kabiny: Potvrdit body z Liberce

Slávisty čeká v neděli od 17 hodin souboj s FK Teplice. Stejně jako trenér Michal Petrouš i naši fotbalisté mají jasný cíl: potvrdit tři body z Liberce.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Slávisty čeká v neděli od 17 hodin souboj s FK Teplice. Stejně jako trenér Michal Petrouš i naši fotbalisté mají jasný cíl: potvrdit tři body z Liberce.

„Každý bod získaný venku je cennější, když se v dalším kole potvrdí v domácím prostředí,“ řekl našemu webu brankář Martin Vaniak, který v Liberci vychytal 156. čisté konto. „Měli bychom konečně vyhrát i před našimi fanoušky a dokázat, že jsme na vzestupu,“ dodává zkušený brankář.

Na koho z teplických hráčů si bude muset Martin Vaniak dávat nejvíc pozor? „Na všechny, zakončit umí dobře útočníci i záložníci. Nesmíme jim dopřát prostor,“ říká.

Lukáš Jarolím očekává, že Teplice budou spoléhat na rychlé protiútoky. „Umí dobře bránit a vyrážet do brejků.  Bude ale záležet na našem výkonu, přál bych si, abychom šli do vedení a pak se otevřela hra,“ přeje si.

„Budeme hrát doma před vlastním publikem, budeme chtít vyhrát a potvrdit vzestup tabulkou,“ souhlasí s Martinem Vaniakem.

Do utkání nezasáhne Riste Naumov, kterému v týdnu lékaři vyndali zpevňovací šrouby z nohy. S týmem už trénuje i Josef Kaufman, na plnou tréninkovou zátěž se pomalu připravuje i Milan Černý. Všichni ostatní jsou v pořádku.

 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články