Na turnaji O pohár starosty města Příbram obsadilo béčko čtvrté místo | SK Slavia Praha
Více

Na turnaji O pohár starosty města Příbram obsadilo béčko čtvrté místo

Po návratu z kondičního soustředění v Krkonoších sehráli fotbalisté slávistické rezervy první přípravné zápasy v rámci turnaje O pohár starosty města Příbram na stadionu...

PŘÍBRAM – Po návratu z kondičního soustředění v Krkonoších sehráli fotbalisté slávistické rezervy první přípravné zápasy v rámci turnaje O pohár starosty města Příbram na stadionu SK Spartak Příbram. Turnaje se zúčastnily týmy SK Spartak Příbram, FK Králův Dvůr, FK Tábor a SK Slavia Praha B, turnaj se hrál stylem play-off.

Po dvou porážkách skončili fotbalisté B-týmu na posledním čtvrtém místě.

SK Slavia Praha B - FK Tábor 0:1 (0:0)

Slavia: Pokorný – Galus (46. Zdeněk Zahálka), Hell (46. Kindel), Regner, Palko – Prošek, Neuberg, Viktor Šimeček, Kolařík, Mráz (46. Kučera) - Vignozzi

SK Spartak Příbram - FK Králův Dvůr 2:0 (1:0)

zápas o 3.místo
SK Slavia Praha B - FK Králův Dvůr 0:1 (0:1)
Slavia: Pokorný – Zahálka, Neuberg, Regner, Palko (46. Galus) - Kindel, Kučera, Viktor Šimeček, Kolařík, Mráz – Vignozzi (46. Prošek)

finále
SK Spartak Příbram - FK Tábor 2:2 (0:2), 3:4 na penalty

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články