Vedení Slavie jednalo se zástupci fanoušků | SK Slavia Praha
Více

Vedení Slavie jednalo se zástupci fanoušků

Předseda představenstva Tomáš Rosen, generální ředitel Miroslav Platil a ředitel komunikace Ondřej Zlámal jednali v pátek odpoledne více než tři hodiny se zástupci Odboru přátel, fanklubu a Tribuny Sever...

Předseda představenstva Tomáš Rosen, generální ředitel Miroslav Platil a ředitel komunikace Ondřej Zlámal jednali v pátek odpoledne více než tři hodiny se zástupci Odboru přátel, fanklubu a Tribuny Sever. Hlavním námětem jednání byla témata otevřeného dopisu vedení Slavie, který adresovali zástupci Tribuny Sever. Všichni přítomní dospěli k možným řešením všech sporných bodů. Z jednání bude zveřejněna v příštím týdnu společná zpráva na oficiálních stránkách klubu.

 

Ondřej Zlámal, ředitel komunikace Slavie

Jiří Havlíček, Odbor přátel Slavie

Stanislav Rychtera, fanklub Slavie

Lukáš Vala, Tribuna Sever

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články