Jakub Diviš přestoupil do Tatranu Prešov | SK Slavia Praha
Více

Jakub Diviš přestoupil do Tatranu Prešov

EDEN/SYNOT TIP – Brankář Jakub Diviš přestoupil do slovenského Prešova, kde byl na podzim na hostování....
EDEN/SYNOT TIP – Brankář Jakub Diviš přestoupil do slovenského Prešova, kde byl na podzim na hostování. Všechny náležitosti jeho přestupu byly administrativně dotaženy v pátek, Diviš s novým klubem podepsal tříletou smlouvu, ve čtvrtek už trénoval v Prešově a v sobotu odletí s týmem do Turecka na soustředění.

Jakub Diviš působil v mistrovské sezoně 2008/2009 v pozici třetího gólmana, nastoupil v Poháru UEFA na Ajaxu Amsterdam, chytal za slávistickou rezervu a také v Poháru ČMFS, má starty za reprezentační jedenadvacítku. Kluby se dohodly, že výši přestupní částky nebudou komentovat.

„Rádi bychom Jakubovi poděkovali za jeho práci odvedenou ve Slavii a popřáli mu do nového angažmá hodně štěstí. Poděkování mu patří také za ochotu, se kterou přistupoval k charitativním a dobročinným akcím a akcím se slávistickou mládeží,“ uvedl ředitel komunikace Ondřej Zlámal.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články