Jan Hanuš prodloužil svoji smlouvu | SK Slavia Praha
Více

Jan Hanuš prodloužil svoji smlouvu

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Brankář Jan Hanuš ve středu prodloužil svoji smlouvu se Slavií do 30. června 2012, klub má navíc možnost využít další roční opci. „Jsem rád, že mi Slavia nabídla novou smlouvu, vážím si její důvěry.
EDEN/SYNOT TIP ARENA – Brankář Jan Hanuš ve středu prodloužil svoji smlouvu se Slavií do 30. června 2012, klub má navíc možnost využít další roční opci.

„Jsem rád, že mi Slavia nabídla novou smlouvu, vážím si její důvěry. Je to další výzva k tomu, abych na sobě dál pracoval a prosadil se,“ uvedl Jan Hanuš pro slávistický web.

Jan Hanuš se letos na podzim dočkal premiéry v nejvyšší soutěži, ale také na evropské scéně. Chytal ve čtyřech zápasech v Gambrinus lize, nastoupil v předkolech Ligy mistrů i Evropské ligy.

Hanuš si pochvaluje atmosféru v kabině i v týmu brankářů. „Jsme výborná parta nejenom v kabině, ale i v brankářškém týmu. Martin Vaniak je velice zkušený gólman, hodně jsem se toho od něj už naučil, dobře vycházíme i s Denissem, pomáháme si navzájem,“ dodává.

Na podzim Jan Hanuš pomohl také slávistické rezervě. „V béčku si člověk vždycky hodně zachytá, neberu to jako povinnost, ale snažím se klukům pomoct k dobrému výsledku,“ uzavírá jedenadvacetiletý gólman, který ve středu spojil svoji budoucnost se Slavií.

Aktuálně

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Hráči na hostování: Čisté konto Vágnera i gól Prebsla

3. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech. Filip Slavata vychytal třetí čisté konto v řadě.

Další články