Vachoušek střelcem dne | SK Slavia Praha
Více

Vachoušek střelcem dne

Hrdinou zápasu v Jihlavě, který jsme vyhráli 4:2, se stal Štěpán Vachoušek. Na první branku namazal Adautovi, další tři dal sám a připsal si čistý hattrick. „Naposledy se mi povedl v dorostu, je to tak sedm let,“ usmíval se úspěšný střelec<! - konec ->. <br><br> Cesta k vítězství však nebyla tak snadná, jak napovídá výsledek. „Dali jsme rychlý gól, přestali hrát a Jihlavě se podařilo skóre otočit. Pak jsem ale začali bojovat a strhli výhru na svou stranu. Čehož si cením, i když je soupeř ze druhé ligy,“ zamyslel se Vachoušek.
Hrdinou zápasu v Jihlavě, který jsme vyhráli 4:2, se stal Štěpán Vachoušek. Na první branku namazal Adautovi, další tři dal sám a připsal si čistý hattrick. „Naposledy se mi povedl v dorostu, je to tak sedm let,“ usmíval se úspěšný střelec.

Cesta k vítězství však nebyla tak snadná, jak napovídá výsledek. „Dali jsme rychlý gól, přestali hrát a Jihlavě se podařilo skóre otočit. Pak jsem ale začali bojovat a strhli výhru na svou stranu. Čehož si cením, i když je soupeř ze druhé ligy,“ zamyslel se Vachoušek.

Ke svým gólům náš útočník poznamenal: „Tak první padl po dlouhém autu od Tomáše Doška. Druhý jsem dal z přímáku, Ríša Dostálek přeběhl balón a já obstřelil zeď. No a třetí byl z penalty. Chtěl jsem zvolit hrubou sílu, ale balón mi sjel po placírce a místo doprostřed šel k tyči.“

Výjimečný fotbalový kousek nebude prý Vachouška nic stát. „Tohle mám snad za sebou, zápisné jsem už dával,“ durdil se naoko. Vzápětí zvážněl. „Doufám, že teď budu v lepší psychické pohodě. Uvidíme v lize v Budějovicích.“

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články