Béčko v generálce remizovalo | SK Slavia Praha
Více

Béčko v generálce remizovalo

PRAHA – V posledním přípravném zápase před startem jarní části ČFL si Slavia B výhru nepřipsala. Na stadionu Evžena Rošického na Strahově remizovala s Čelákovicemi 1:1...

PRAHA – V posledním přípravném zápase před startem jarní části ČFL si Slavia B výhru nepřipsala. Na stadionu Evžena Rošického na Strahově remizovala s Čelákovicemi 1:1.

Soupeř šel do vedení ve 30. minutě díky proměněné penaltě, na 1:1 sroval o pět minut později Štěpán Koreš po přihrávce Libora Tafata.

První poločas odchytal Jakub Diviš, po návratu z hostování z Bohemians Praha a po problémech s achilovkou nastoupil ke svému prvnímu zápasu také Tomáš Jablonský.

„Generálka se nám nepovedla. Chyby si rozebereme a doufám, že za týden v soutěžním utkání s Pískem bude náš výkon o mnoho lepší. Bylo to také naše první utkání na trávě, doposud jsme hráli na umělce nebo na sněhu. Ale na to se samozřejmě vymlouvat nemůžeme, dělali jsme chyby a proto jsme nevyhráli,“ neskrýval po zápase nespokojenost trenér slávistické rezervy Miroslav Janů.

Trenéra Janů stále trapí početná marodka – Pavel Čmovš má problémy s kolenem, Petra Novotného stále trápí achilovka, Jan Bauer a Marek Kindel jsou zatím mimo hru kvůli svalovému zranění.

SK Slavia Praha B – SK Union Čelákovice 1:1 (1:1)

Branky: 35. Koreš – 30. Homola (pen.)

Slavia: Diviš (46. Berkovec) – Held, Studík, Kobler (46. Jablonský), Starý – Koreš, Černý, Javorek, Kovařík – Petr Hošek, Tafat (46. Zelinka)

Čelákovice: Hofta - Homola, Jelínek, Dostál, Hakl, Kubeš, Markuzi, Skuhravý, Dalekorej, Matějka, Koch, Flekač, Reichert, Mařina, Novotný, Havlát, Bazina

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články