Petrouš se těší na souboj s Bohemkou | SK Slavia Praha
Více

Petrouš se těší na souboj s Bohemkou

Za dva dny se fanoušci konečně dočkají. Naši chlapci se poprvé po letní pauze představí v mistrovském zápase na Strahově. A premiéra to nebude ledajaká, z ďolíčku přijede Bohemka, poslední sezónu čtvrtá. „V minulém kole prohráli doma, ale derby je derby, má specifickou atmosféru. Musíme praktikovat svoji hru a být trpěliví,“ říká za sešívané Adam Petrouš.

Český reprezentant se těší na slávistické příznivce. „Doufám, že jich bude co nejvíc. Začíná se sice už ve čtyři odpoledne, ale stejně, kdyby přišlo deset tisíc lidí, bylo by to super,“ hází Petrouš divákům rukavici. Za mančaft slibuje zodpovědný výkon. „Máme krásné nové hřiště, včera jsme ho poprvé vyzkoušeli. Takže by nám nic nemělo překážet. Atmosféra je bojovná, a jestli chceme hrát o Ligu mistrů, musíme v těchto utkáních bodovat naplno.“

Pro Petrouše bude mít malé derby pikantní nádech, u soupeře působí jeho bratr Michal, také obránce. „Volali jsme si, brácha navrhl, že bychom jim mohli nechat bod. Já mu odpověděl, že už jsme jim jeden dali na jaře, a ať na to zapomene,“ směje se náš fotbalista.

Střetnutí začíná v pondělí v 16:00 hodin, přímým přenosem ho přenáší TV Prima. Na www.slavia.cz můžete sledovat ve stejný čas přímou reportáž.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Další články