Suchý se vrátil, marodka se ale netenčí | SK Slavia Praha
Více

Suchý se vrátil, marodka se ale netenčí

EDEN – Návrat Marka Suchého do hry je jednou z pozitivních zpráv, které přineslo přátelské utkání s Nitrou – Marek Suchý se navíc po utkání cítil velice dobře. Bohužel další zprávy o stavu zraněných tak dobré nejsou. „Cítím se dobře, achilovka mě nebolí,“ hlásil po zápase Marek Suchý. „Už nám zbývá jen jedna generálka, proto jsem rád, že jsem mohl odehrát alespoň poločas...
EDEN – Návrat Marka Suchého do hry je jednou z pozitivních zpráv, které přineslo přátelské utkání s Nitrou – Marek Suchý se navíc po utkání cítil velice dobře. Bohužel další zprávy o stavu zraněných tak dobré nejsou.

„Cítím se dobře, achilovka mě nebolí,“ hlásil po zápase Marek Suchý. „Už nám zbývá jen jedna generálka, proto jsem rád, že jsem mohl odehrát alespoň poločas,“ říkal se znatelnou radostí. Náš obránce se delší dobu zotavoval po nepříjemném zánětu achilovky.

To Jaroslav Černý důvod k radosti neměl. „Chtěl jsem to zkusit, ale nešlo to. Koleno oteklo, musím na další vyšetření,“ kroutil hlavou. Jaroslav Černý si zranění kolena přivezl ze soustředění v Dubaji.

Optimistické zprávy nemáme ani o zranění Josefa Kaufmana. „Ještě nevím úplně přesné výsledky vyšetření, ale vypadá to na problémy s meniskem a možná i vazem a je pravděpodobné, že začátek ligy nestihne. Zvažuje se artroskopický zákrok,“ uvedl trenér Karel Jarolím.

Tři týdny bude mít individuální program také Vladimír Šmicer, o jehož zranění jsme informovali už v průběhu dne.

Davida Hubáčka trápí odražená pata, ale trénuje s kondičním trenérem Janem Netscherem, ve středu ukrajoval kilometry na rotopedu. Individuální trénink má také František Dřížďal.

Alespoň trochu uklidňující je zpráva o Milanu Ivanovi, toho trápí nachlazení a měl by být brzy v pořádku.

Abychom skončili trochu optimisticky – Ronald Šiklič, který v Dubaji nehrál poslední zápas kvůli nataženému svalu, je v pořádku a na Strahově ho mohli diváci našeho kotle s radostí povzbuzovat.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články