Velbloud Charles potkal slávisty | SK Slavia Praha
Více

Velbloud Charles potkal slávisty

DUBAJ – Čtyřicetidvouletý velbloud Charles, který patří hotelovému komplexu v Jabel Ali už svezl na svých zádech spoustu hostů, mezi nimi i členy britské královské rodiny.
DUBAJ – Čtyřicetidvouletý velbloud Charles, který patří hotelovému komplexu v Jabel Ali už svezl na svých zádech spoustu hostů, mezi nimi i členy britské královské rodiny. Do seznamu takových celebrit se zapsal i náš útočník Zdeněk Šenkeřík, který se nechal přemluvit přítomnými fotografy k vysednutí do Charlesova sedla.

„Když jsem nasedl, tak jsem myslel, že je to definitivní výška, ale pak se velbloud ještě zvedl, je to výš než se na pohled zdá,“ usmál se.

„Je skvělé, jak ho má jeho pán ochočeného, možná by ho mohl naučit i chodit pro noviny,“ žertoval dál slávistický útočník. „Na takovém zvířeti jsem ještě neseděl, jenom na koni, je to zajímavé si to zkusit, ale na nějaký běh bych si s ním určitě netroufl.“

Podle trenéra Saqiho se velbloudi mohou dožít stejného věku jako lidé, v Dubaji je jich samozřejmě hodně, také se pořádají velbloudí závody, ty se ale Charlese netýkají, ten si v místním resortu užívá poklidného stáří.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články